Mr Tan ( Administrator )
   016- 4411631
   prepaidreload.net@hotmail.com , support@prepaidreload.net

 

Perniagaan Topup Malaysia

Produk Wajib Beli
Kami tidak menjual e-book yang ANDA TIDAK AKAN MEMBACANYA. Kami tidak menjual ubat gigi dengan harga 2 kali ganda harga pasaran, Kami tidak menjual produk yang membuatkan anda terpaksa memikir 2 kali untuk meninggalkan barangan yang anda gunakan sekarang. Sebaliknya apa yang kami jual adalah barangan wajib beli dengan harga yang sama dipasaran.
Konsisten Yang Tinggi
Permintaan terhadap keperluan Prepaid adalah konsisten. Sekiranya Si A membelanjakan RM60 sebulan untuk prepaid handphone nya, dia pasti berbuat perkara yang sama pada bulan hadapan malah kemungkinan akan lebih dari RM60. Ini kerana prepaid kini telah menjadi keperluan harian masyarakat kita sekarang.
Tidak perlu menyimpan stok
Tahukah anda berapa yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Reload Prepaid? Untuk menyimpan stok hanya 10 keping setiap topup card dari pelbagai telco, sahaja anda memerlukan sekurang-kurangnya RM5,000 ringgit tidak termasuk kos-kos lain seperti sewa kedai, pekerja, komitmen masa dan sebagainya. Anda boleh mula menjadi agen /dealer dengan bayaran penyertaan serendah RM70 dealer / agen RM40 sahaja!!
Tiada risiko
Anda tetap akan membeli prepaid setiap bulan. Adik-beradik, kakak, abang, kekasih, teman rapat, rakan sekerja tetap akan membelinya setiap bulan. Jika kini pendapatan anda RM1,800 atau RM2,500 bahkan RM10,000 sekalipun tetapi setiap penghujung bulan anda terpaksa termenung menantikan gaji bulan berikutnya, kenapa tidak laburkan RM70 daripadanya untuk menjana lagi RM1,000 atau RM2,000 pendapatan sampingan bulanan anda? Sertai kami Sekarang!
Mudah! Sangat Mudah!
Anda tidak perlu mempunyai Ijazah atau Diploma untuk menjalankan perniagaan ini. Selagi anda mempunyai telefon bimbit, dan tahu menggunakan SMS atau internet, maka anda mampu melakukannya. Anda juga tidak perlu mempunyai kedai, tidak perlu mendaftar perniagaan, tidak perlu menyimpan stok, tidak perlu menjaja, tidak perlu membuat demo produk yang ingin dijual, dan sebagainya. Malah, bukan anda mencari prospek, tapi prospek yang akan datang mencari anda!
Sistem yang canggih dan telus
Setiap urus niaga akan diproses secara automatik oleh Telco Server Gateway S. Segala aktiviti atau urusniaga anda akan dicatatkan dalam masa sebenar (in real-time process) oleh sistem. Tiada kesilapan, tiada penipuan. Semuanya boleh dipantau sendiri melalui system kita yang disediakan oleh pihak syarikat. Antara lain anda boleh memeriksa penyata jualan anda, penyata bonus, pengiraan commission, senarai agen, promotion dan pelbagai lagi.


Kenapa Menyertai PrepaidReload.net?

Laman Web Replika untuk tujuan promosi PERCUMA!!

Sistem Web PrepaidReload.net akan secara automatik mewujudkan satu web replika berdasarkan userid yang anda gunakan. PERCUMA!! Malah segala kos hosting, domain dan kos penyelenggaraan server juga ditanggung oleh pihak kami. Ianya akan diaktifkan sebaik sahaja keahlian anda diUpgrade kepada Ahli VIP Member Sahaja Satu sistem berangkai untuk memantau keahlian baru yang berdaftar dengan kami. Setiap click dari referral Username web replika anda akan disimpan kedalam cache komputer berkenaan selama sebulan. Jadi dengan menyertai group kami kemungkinan untuk anda mendapat agent amat tinggi!! contoh: nama laman anda: http://prepaidreload.net/username (username adalah katanama login yang anda gunakan di website PrepaidReload.net)

Topup bagi pelanggan
kredit ditolak
Untung
CELCOM RM100
95.30 (4.70%)
RM 4.70
MAXIS RM100
96.40 (3.60%)
RM 3.60

Produk

Kami jual Maxis/Celcom / Digi / Digi Super Reload Flexi / XoX / Umobile / Tune Talk / Tron / Italk / NePal Flexi / Indonesia Flexi / MERCHANTRADE dan lain-lain. Produk Prabayar Tidak dinafikan produk prabayar adalah merupakan antara produk yang agak kecil margin keuntungannya. Tapi kenapa semakin hari semakin banyak kedai yang memilih perniagaan ini?

[ Produk Kami]

Kerana permintaan! Ini adalah produk yang paling stabil permintaannya dan tidak akan putus. Asal saja jika kita mampu menghasilkan volume jualan yang besar, maka sudah pasti keuntungan juga besar.

Saya beri sedikit gambaran. Bagaimana keadaannya jika selama ini anda membeli topup prabayar dari kedai, kini anda membeli dari 'kedai' anda sendiri. Bagaimana jika anda mempunyai berpuluh-puluh atau beratus-ratus cawangan 'kedai' yang di jalankan oleh adik-beradik anda, sanak saudara dan rakan-rakan lain. Bagaimana pula jika dibawah setiap cawangan 'kedai' anda terdapat berpuluh lagi 'stall/gerai' kecil bagi setiap satunya. Dapat bayangkan berapa total jualan dan keuntungan syarikat anda pada ketika itu?
.


 

TESTIMONIALS

Khoo Kian Yuan  ( Kuching, Sarawak )
This system is very good and fast. Everything is fast, very sanctifies with it. Thank you Prepaid Reload


Eugene   ( Selangor )
Good and fast respond with high responsibilities


Leong Kar Weng  ( Raub, Pahang )
Best services ever


Abdul Hafiz  ( Ampang, Selangor )
Saya telah memperkenalkan banyak rakan-rakan saya untuk menyertai reload business ini. Sistem ini menang senang diguna, hanya beberapa klik sahaja. amat best!

Various trademarks and logos held by their respective owners.
Copyright © PrepaidReload.net 2012 - 2018 . All Rights Reserved. | Terms of Use